Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
статут товариства 2019.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
13.02.2021
Размер:
48.19 Кб
Скачать
  1. Комерційна таємниця та конфіденційна інформація

19.1. Товариство забезпечує зберігання комерційної таємниці та конфіденційної інформації, пов`язаної з виробництвом, технологіями, управлінням, фінансами, комерційною, господарською та іншою діяльністю Товариства.

19.2. Кожна посадова особа Товариства та його працівники зобов’язані зберігати сувору конфіденційність отриманої від Товариства фінансової, комерційної, технічної, іншої конфіденційної інформації та відомостей, що становлять комерційну таємницю Товариства, і вживати всіх можливих розумних заходів, щоб запобігти розголошенню зазначеної інформації.

19.3. Товариство має право: на комерційну таємницю та конфіденційну інформацію; на визначення складу та обсягу інформації, що складає його комерційну таємницю та конфіденційну таємницю; на організацію захисту своєї комерційної таємниці та конфіденційної таємниці; вимагати від працівників та інших осіб, що мають доступ до конфіденційної інформації та комерційної таємниці, додержуватись встановленого порядку і правил їх зберігання (не розповсюдження); не надавати стороннім юридичним і фізичним особам інформації, що складає його комерційну таємницю або є конфіденційною інформацією (крім випадків, передбачених діючим законодавством).

19.4. Склад, обсяг та порядок захисту конфіденційної інформації та відомостей, що містять комерційну таємницю в тому числі розробка і прийняття відповідних внутрішніх документів і рішень, визначається та затверджується Директором Товариства. Відомості, що не можуть представляти комерційну таємницю, визначаються законодавчими актами України.

 

  1. Припинення діяльності товариства

20.1.       Припинення дiяльностi Товариства відбувається шляхом реорганізації (злиття, приєднання, розділу, виділу, перетворення) чи ліквідації. Реорганізація Товариства відбувається за рішенням Загальних зборів Учасників. При реорганiзацiї Товариства відбувається перехід всієї або частки сукупності прав та обов’язків, належних Товариству, до його правонаступників.

20.2.       Ліквідація Товариства проводиться в наступних випадках: за рішенням Загальних зборів Учасників; на підставі рішення суду в тому числі і за поданням органів, що контролюють діяльність Товариства, у випадках передбачених чинним законодавством України; у випадку визнання Товариства банкрутом і в інших випадках, передбачених чинним в Україні законодавством.

20.3.       Ліквідація Товариства проводиться призначеною ним ліквідаційною комісією, а у випадках банкрутства та припинення діяльності Товариства за рішенням суду — ліквідаційною комісією, призначеною цими органами в порядку, передбаченому чинним законодавством України. З моменту призначення ліквідаційної комісії до неї переходять повноваження по управлінню справами Товариства. Ліквідаційна комісія оцінює наявне майно Товариства, виявляє його дебіторів і кредиторів і розраховується з ними, складає ліквідаційний баланс і надає його Учасникам Товариства.

20.4.       Грошові кошти, що залишаються в Товаристві, виручка від продажу його майна при ліквідації включно, після розрахунків по оплаті праці працівників Товариства та виконання зобов’язань перед бюджетом, банком, власниками облігацій, випущених Товариством та іншими кредиторами, належать Учасникам.

20.5.       При виділі з Товариства частина прав та обов’язків Товариства переходить до однієї або кількох створюваних нових юридичних осіб за розподільчим балансом.

20.6. Злиття, приєднання, поділ, виділ та перетворення Товариства здійснюються за рішенням Загальних зборів Учасників Товариства, а у випадках, передбачених законом, — за рішенням суду або відповідних органів державної влади.

20.7 Ліквідація вважається завершеною, а Товариство таким, що припинило свою діяльність з дати внесення відповідного запису до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.    21. ІНШІ ПИТАННЯ 21.1. Зміни до діючого Статуту вносяться після затвердження відповідного рішення Загальними зборами учасників і набувають юридичну силу після державної реєстрації. 21.2. Якщо одне з положень цього Статуту є або стане недійсним, це не є підставою для припинення дії інших положень Статуту. Статут складений українською мовою в двох примірниках. Всі тексти мають однакову силу і мають однакову юридичну силу. 21.3. У всьому, що не врегульовано цим Статутом, Учасники керуються чинним в Україні законодавством. ПІДПИСИ ТА РЕКВІЗИТИ УЧАСНИКІВ: Фізична особа – громадянин України ______Жилдизбеков Мустафа Фаридович__________________, паспорт серії _01__ № _____а6575б______, виданий _______01________ «06__» _______1978____ ___ року, який зареєстрований за адресою : місто __Славутич______, вулиця _____теорії організації ______, будинок № _6__, реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків ___46646464_______.

Фізична особа – громадянин України _____Зубенко Михаїл Петрович___________, паспорт серії _02___ № __в5464п____, виданий _____02________ «_07_» _______ __1984______ року, який зареєстрований за адресою: місто ____Одесса_______, вулиця _____Мафіоззі_____, будинок № __7_, квартира № _542__, реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків _____46489769______.

(ПІБ, підпис) Реєстрація ТОВ в Києві та Київській області