Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РОБОЧА ПРОГРАМА ЗФН.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
09.12.2022
Размер:
203.78 Кб
Скачать
  1. Теми семінарських занять – не передбачено

6. Теми практичних занять

з/п

Назва теми

Кількість

годин

1

Комерційні умови договора рейсового фрахтування. Сторони і учасники угоди: судновласник, фрахтувальник, брокер. Можливі варіанти вказівки умов про судно та вантаж, терміни та їх скорочення, які використовуються у чартерній термінології

2/0,2

2

Комерційні умови договора рейсового фрахтування. Можливі варіанти умов про порти завантаження і розвантаження, «лейдейз» та «канцелінг», терміни та їх скорочення, які використовуються у чартерній термінології.

4/0,2

3

Комерційні умови договора рейсового фрахтування. Умови про сталійний час: можливі варіанти формулювання у чартері, терміни та їх скорочення, які використовуються у чартерній термінології.

4/0,4

4

Комерційні умови договора рейсового фрахтування. Контрсталійний час, «врятований» час, умови про демередж та діспач, терміни та їх скорочення, які використовуються у чартерній термінології.

4/0,4

5

Комерційні умови договора рейсового фрахтування.

Умови про фрахт, терміни та їх скорочення, які використовуються у чартерній термінології.

2/0,4

6

Комерційні умови договора рейсового фрахтування.

Загальні застереження рейсового чартера: відповідальність, права та обов´язки сторін

2/0,4

Разом за змістовим модулем 1

18/2

7

Фрахтування судна за тайм-чартером. Судно, його характеристики та опис у договорі; порядок передання судна та його повернення, терміни та їх скорочення, які використовуються у чартерній термінології.

2/0,4

8

Комерційні умови оренди суден у тайм-чартер. Географічні та вантажні обмеження у тайм-чартері, обмеження з приміщень, терміни та їх скорочення, які використовуються у чартерній термінології.

2/0,4

9

Комерційні умови оренди суден у тайм-чартер. Період оренди судна, фінансові умови – розподіл витрат між сторонами, сплата оренди, терміни та їх скорочення, які використовуються у чартерній термінології.

2/0,4

10

Комерційні умови оренди суден у бербоут-чартер. Сторони бербоут-чартера, судно, прийом та передання судна, експлуатація, фінансові умови угоди, терміни та їх скорочення, які використовуються у чартерній термінології.

2/0,4

11

Фрахтова угода. Порядок розрахунку показників вибору варіанту відфрахтування суден під перевезення вантажів

2/0,4

Разом за змістовим модулем 2

10/2

Усього

28/4

Соседние файлы в предмете Фрахтування