Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Система освіти у різних країнах світу.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
07.01.2021
Размер:
25.5 Кб
Скачать

Система освіти в Австрії

Австрія — країна традиційного зимового туризму. Поряд зі Швейцарією ця країна є свого роду гірськолижною «меккою» для європейців. Сьогодні для Австрії туризм є основним джерелом доходу, що покриває традиційно негативне торговельне сальдо.

В Австрії давно сформована і налагоджена система обслуговування туристів. Багато містечок і сел, такі як Бад Гаштайн, Мілштат, Ішгль або Майрхофен перетворилися на найбільші європейські курорти, а колишні сільські жителі займаються готельним бізнесом. Гірськолижний туризм змінив Австрію і австрійців — сьогодні для них це життя і надія на майбутнє.

Система освіти Австрії володіє високим ступенем свободи і пропонує широкий вибір освітніх програм. Навчання в університетах Австрії було безкоштовним до 2001 року, в той же рік почалася акредитація приватних університетів. Найбільші університети — Віденський (найстаріший університет Австрії, заснований в 1367 році), Віденський Економічний, Грацський, Інсбрукський, Зальцбурзький університети. З 2009 року навчання у державних університетах Австрії безкоштовне. Для вступу до університетів Австрії українським студентам необхідно надати сертифікат про середню освіту Matura, а також здати тест на знання німецької мови OSD (рівень С1 і С2).

Система освіти Канади

У Канаді Ви можете отримати чудову освіту, насолоджуватися красивою і спокійною обстановкою, а також дізнатися багато про цю захоплюючу країну. Канадські школи відомі у всьому світі своєю академічною перевагою, підготовкою до кар’єри, передовими технологіями і винятковими програмами вивчення англійської або французької мови як другої.

У Канаді один з найвищих рівнів життя у світі. Крім того, ця країна славиться своє екологічною чистотою і безпекою. ООН неодноразово ставив Канаду на перше місце в рейтингу країн світу за якістю життя.

Канада налічує більше 350 університетів і коледжів, що пропонують широкий вибір ступенів і дипломів. Університети Канади відомі своїми академічними та дослідницькими програмами, а коледжі перевершують інші коледжі світу з використання передових технологій і з відповідності новітнім вимогам промисловості і торгівлі. Ступінь, диплом чи сертифікат, отриманий вами в Канаді, допоможе відкрити двері в кращі компанії світу.

Канадські університети відомі у всьому світі високою якістю, як викладання, так і дослідницької роботи. Вони розрізняються за кількістю студентів від декількох сотень до 50 000 і пропонують повний діапазон ступенів, від бакалавра до доктора з різних дисциплін.

Система освіти в Греції

Освіта в Греції є державною або приватною, і координується Міністерством національної освіти.

Найстарші університети Греції — Афінський (заснований в 1837) і Салоникській (заснований в 1925). В Афінах знаходяться також Афінський політехнічний інститут і ряд інших вищих навчальних закладів, у тому числі Вища школа економіки та бізнесу і Школа політичних наук. Проте, класичні університети все ще досить закриті для іноземців.

Однак для іноземних студентів бажаючих вивчати гостинність і туристичний менеджмент, Греція надає прекрасну можливість отримати міжнародний диплом і оплачувану практику в кращих круїзних компаніях світу.