Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2.docx
Скачиваний:
13
Добавлен:
03.01.2023
Размер:
1.65 Mб
Скачать
  1. Територіальне розгалуження

По всій Україні знаходиться більш ніж 6 тисяч відділень «Нової Пошти». Великі міста налічують сотні відділень, розвиток такої доставки направлена на розширення сітки мережі, створюючи нові пункти прийому, відправлення та зберігання в самих віддалених куточках країни і навіть селах з досить малою чисельністю населення.

«Нова Пошта» має три інноваційні термінали, які розташовані в Києві, Хмельницьку та Львові.

НП Логістик входить в групу Нова Пошта.

Компанія надає професійний аутсорс послуг складської логістики для В2В і В2С: фулфілмент, 3PL, крос-докінг, інші складські послуги.

В межах Київської області НП Логістик має 2 склади загальною площею 30 000 кв.м. і із загальною пропускною спроможністю обробки до 50 000 замовлень в день. У портфель клієнтів компанії входять міжнародні корпорації і представники електронної комерції з ТОП-10 в Україні.

Компанія має два склади класа «А», які розташовуються в місті Бровари («Омега» та «БМК»).

«Нова Пошта Глобал» розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не тільки в Україні, а й за кордоном.

  1. Аналіз логістичної інфраструктури Нової Пошти

Група «Нова Пошта» надає клієнтам - як бізнесу, так і приватним особам - повний спектр логістичних та пов'язаних з ними послуг. До Групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема «Нова Пошта», «НП Логістик», «ПОСТ ФІНАНС» і «Нова Пошта Глобал».[ Додаток 1]

    1. «Нп Логістик»

«НП Логістик» - компанія, що надає послуги фулфілмента: зберігання товару на складах, комплектацію і відправлення замовлень одержувачу. НП Логістик - експерт на ринку фулфілменту з великим досвідом та потужною виробничо-технологічною базою. Основні напрямки діяльності – фулфілмент, 3PL, складські послуги. З компанією співпрацюють міжнародні корпорації, а також лідери e-commerce та роздрібного ринку України. В межах Київської області НП Логістик має 2 фулфілмент-центри загальною площею 30 000 кв.м та з пропускною здатністю обробки до 50 000 замовлень щодня.

Завдяки цій логістичній ланці «Нова Пошта» забезпечує:

  • своєчасність та безперебійність продажів (допоможе позбутися збоїв, повязаних із зростанням замовлень, позбутися навантаження під час «піку» продажів та «сезонності», тому що НП Логістик пропонує досконало налаштовані процеси обробки онлайн-замовлень та зберігання товарів);

  • фінансову економію (за рахунок того, що відпадає потреба сплачувати за оренду та утримання складу, інвестувати у придбання програмного забезпечення та техніки, шукати та утримувати складський персонал тощо);

  • оптимізацію ресурсів (бере на себе всі операційні та логістичні процеси, пов'язані із замовленнями покупців та взаємодією із постачальниками);

  • надійність та якість (несе повну відповідальність за товар, з яким працює виключно кваліфікований та навчений персонал)

  • масштабування бізнесу.

    1. «Пост фінанс»

«ПОСТ ФІНАНС» - небанківська фінансова установа, завдяки якій клієнти компанії можуть здійснювати грошові перекази та операції з електронними грошима.

Згідно з даними НБУ за підсумками 2019 р. NovaPay визнано лідером серед усіх систем переказу коштів в Україні, створених небанківськими установами, з часткою ринку – 43,55%. Міжнародна платіжна система «NovaPay» є соціально важливою платіжною системою в Україні.

Компанія у своїй стратегії планує підвищити ефективність бізнесу із залученням сучасних інформаційних технологій, підвищити рівень сервісу своїх клієнтів, залучити нових клієнтів і забезпечити подальше зростання. Для реалізації амбітних планів розвитку бізнесу компанія формує власні команди розробників.

ТОВ «ПОСТ ФІНАНС» пропонує зручне розташування пунктів надання фінансових послуг та графік роботи, з метою надання високоякісного сервісу для своїх клієнтів.

Соседние файлы в предмете Логистика