Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2.docx
Скачиваний:
13
Добавлен:
03.01.2023
Размер:
1.65 Mб
Скачать
    1. «Нова Пошта Глобал»

«Нова Пошта Глобал» розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не тільки в Україні, а й за кордоном.

Nova Poshta Global спрощує ведення міжнародного бізнесу. Сервіс дозволяє перевозити документи, посилки або вантажі, вибираючи оптимальні рішення для кожного клієнта.

Ця компанія підбирає найкращий варіант, допомогає організувати й оптимізувати всі необхідні процеси, пов'язані з отриманням або відправленням за кордон.

NPG адаптована під різні специфіки вантажів. Кожне відправлення супроводжується персональним менеджером, який відповість на всі питання і відстежить усі етапи пересування посилок.

Нова Пошта Глобал надає послуги міжнародних експрес-доставок для бізнес-клієнтів. Завдяки мережі надійних партнерів Нової пошти Глобал відправлення за кордон та імпорт іноземних товарів стають простою і економічно вигідною послугою для всіх видів бізнесу.

  1. Дослідження пропозиції оператора

    1. Основні послуги

Основні послуги Нової Пошти діляться на дві групи: приватним та бізнес-клієнтам.

  • Приватним клієнтам доступні такі послуги: надсилання, отримання вантажу, оплата, додаткові послуги, документи і тарифи. Відправка - з відділення або адреси. Отримання- у відділенні, за адресою або в почтоматі. Розрахунок - готівковий розрахунок, банківською карткою у відділенні, банківською картою online і оплата балами учасника програми «Збільшуй можливості». Документи - умови надання послуг компанією «Нова пошта»; умови отримання відправлень; публічний договір; документи, які можуть знадобитися для зміни даних відправлення та установчі документи.

  • Бізнес-клієнтам крім стандартних відправки і отримання вантажу доступні ще такі види послуг: фулфілмент, програма співробітництва.

    1. Додаткові послуги

До додаткових послуг на Новій Пошті можна віднести: зберігання вантажу на відділенні, доставка в тимчасові інтервали, зворотна доставка документів (наложка),переадресація, перенаправлення, упаковка (гофро-короб, стрейчь-плівка), сервіс від Нової Пошти дає можливість відстежити замовлення, надійна покупка, пункт передачі, зміна даних в експрес-накладній, грошовий переказ «Миттєвий», доставка у вихідний день, повернення, оnline-оплата відправлення за третю особу, самообслуговування , підйом на поверх.

  1. Аналіз клієнтської бази

    1. Сектори ринку, з якими переважно працює оператор

«Нова Пошта» функціонує на ринку послуг, адже її головною метою є допомога людям в передачі уже готового товару, документів тощо.

Найбільше корпорація співпрацює з ринком товарів, так як зараз є досить популярною інтернет торгівля. Для клієнтів, які здійснюють торгівлю через інтернет по всій території України, компанія «Нова Пошта» пропонує послуги доставки товару до покупця.

Частково надає послуги фінансового спрямування. Цим займається відділ ТОВ «ПОСТ ФІНАНС» - платіжна організація міжнародної платіжної системи «NovaPay», в рамках якої здійснюються перекази коштів. Компанія також є учасником інших платіжних систем.

Також, не менш важливим є транспортний і складський сектор, адже головним фактором поштової діяльності є доставка та зберігання замовлення не віртуально, що потребує транспортних ресурсів та ресурсів приміщень для зберігання.

«Нова Пошта» виступає деяким чином як ринок інформації, так як тут можна отримати актуальну, достовірну та вичерпну інформацію про компанію, її продукти та послуги, експертну інформацію про галузь логістики, її основні тенденції; акредитуватися на прес-заходи.[ Додаток 2]

Соседние файлы в предмете Логистика