Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Karlash-єкз.docx
Скачиваний:
75
Добавлен:
29.02.2020
Размер:
4.71 Mб
Скачать
  1. Розділи 2-12 вд тз

Розділ 2. Патентний формуляр. У вигляді таблиці наводиться інформація про новизну розробки (технології, устаткування) у порівнянні з аналогами США, Японії, Німеччини, Великої Британії за 20 років.

Розділ 3. Нормативно технічна документація на готову продукцію, сировину і проміжні продукти. В загальному вигляді цей розділ орієнтований на застосування сертифікованої сировини для отримання стандартизованої продукції. В розділі наводиться інформація: про документи, які дають право на промислове (серійне) виробництво продукції – ліцензія на виробництво; найменування і характеристика товарної форми продукту; фармакологічна характеристика і галузь застосування; вид пакування;

Розділ 4. Фізико-хімічні і теплофізичні властивості вихідних, проміжних, побічних, кінцевих продуктів та відходів виробництва. Наводяться: робочі умови в технологічних апаратах; періодичність, інтенсивність; фізико - хімічні умови процесу; коефіцієнти заповнення апаратури.

Розділ 5. В цьому розділі наводяться робочі умови в технологічних апаратах:

- періодичність та інтенсивність;

- фізико – хімічні умови процесу(технологічні параметри); Невід’ємною частиною проекту, регламентів виробництва є стехіометричні рівняння хімічних та біохімічних перетворень з врахуванням втрат, кінетичних коефіцієнтів конверсії, коефіцієнтів тепловиділення та ін.

Розділ 6. Принципова технологічна схема. Наводиться блок-схема процесу виробництва у вигляді стадій та операцій. Складовою розділу є таблиця матеріального балансу на одиницю продукції, операцію.

Розділ 7. Математичний опис технологічних процесів і апаратів. Наводяться: математичні моделі, програми, які спрямовані на оптимізацію процесів синтезу.

Розділ 8. Дані для розрахунку і вибору основного технологічного обладнання. Для процесів розділення, змішування, подрібнення, сушіння наводяться рекомендації по вибору обладнання, потужності, засобу регенерації і інше.

Для процесів концентрування простежується зміна концентрації сухих речовин по стадіям. Для процесів стерилізації повітря наводиться вихідна концентрація забруднень у повітрі, ефективність очистки повітря, коефіцієнт проскоку контамінантів. Даються рекомендації по вибору матеріалів обладнання, трубопроводів, будівельних конструкцій. В якості характеристик процесу наводяться: коефіцієнти заповнення основного обладнання; час контакту; час культивування; об’ємні та лінійні швидкості руху рідини; рекомендації по перемішуванню.

Розділ 9. Рекомендації по автоматизації і механізації виробництва. Параметри контролю; точки контролю.

Розділ 10. Аналітичний контроль виробництва.

Складається карта аналітичного контролю, яка визначає хто, де і як про водить контроль, параметри вимірювання точки контролю та інше.

Розділ 11. Охорона оточуючого середовища, утилізація відходів.

Складається таблиця неутилізованих відходів, визначається рівень забруднення, місця виведення відходів на ТС.

Розділ 12. Заходи по техніці безпеки, промислової санітарії та

протипожежній профілактиці.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]